معاون سازمان دامپزشكی اعلام كرد: هیچ بیماری تولید گوشت قرمز را كاهش نداده است نت واش: معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشكی اعلام نمود كه هیچ متغییری در حوزه بیماری ها تولید گوشت قرمز را تحت تأثیر قرار نداده و مشكلی در این زمینه نداریم كه عامل افزایش قیمت گوشت قرمز شود. به گزارش نت واش به نقل از ایسنا، علی صفر ماكنعلی در نشست خبری امروز (دوشنبه) درباره عامل افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار اظهار نمود: در این حوزه پدیده ای وجود دارد به نام قیمت تمام شده برای مدیریت تولید مثل تغذیه و بهداشت چونكه یك بیماری می تواند تولید گوشت قرمز را تحت تأثیر قرار دهد. اما به جرئت می توان گفت هیچ بیماری امسال موجب كاهش تولید گوشت قرمز نشده است. وی ادامه داد: بعنوان مثال در حوزه بیماری تب برفكی به گونه ای عمل كردیم كه ركورد كاهش این بیماری در ضمن ۱۱ سال اخیر زده شده و در حوزه بیماری تب نشخواركنندگان كوچك برنامه ۲۰۳۰ سازمان ملل را اجرا كرده ایم و هیچ مشكل خاصی در این حوزه نداشته ایم. معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشكی افزود: درباره بسترسازی برای تنظیم بازار گوشت قرمز از زاویه سازمان دامپزشكی هیچ متغیری اتفاق نیفتاده است كه تولید گوشت قرمز را تحت تأثیر قرار دهد. وی اشاره كرد: با وجود مدیریت تولید تابحال بیشتر از ۲۶۰ هزار تن گوشت قرمز وارد شده و بیشتر از ۲۶۰ هزار تن مجوز برای واردات آن هم صادر گردیده است بدین سبب درباره افزایش قیمت گوشت قرمز باید از دیگر دستگاه های متولی در این زمینه سوال نماییم. 1397/11/08 16:47:56 5.0 / 5 4456 تگهای خبر: بازار , بهداشت , تولید , دستگاه این پست نت واش را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ماندگاری و تعداد جلسات لیزر فوتونا پدر اپیدمیولوژی نوین ایران درگذشت زیرپیراهنی برای مسافران قمر زمین آلودگی هوا از چالش های مهم محیط زیستی قم است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نت واش نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۲