در گفت وگو با مهر تشریح شد؛

پویش های مردمی برای حفظ محیط زیست، داریار حامی بلوط های زاگرس شد

پویش های مردمی برای حفظ محیط زیست، داریار حامی بلوط های زاگرس شد نت واش: كارشناس و فعال حوزه محیط زیست كشور با اشاره به فعالیت پویش های مردمی برای حفظ محیط زیست و حساس كردن مردم در این رابطه اظهار داشت: این دفعه داریار حامی بلوط های زاگرس شده است.



مجید دریكوند در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره به اجرای پویش های مردمی حفظ محیط زیست تصریح كرد: دولت ها به تنهایی قادر به حفظ درختان و جنگل ها، این موجود پرارزش نیستند. به مشاركت حداكثری مردم در این حوزه نیاز است كه در چارچوب طرح هایی مثل «جنگلانه» نمود و مصداق پیدا می كند.
پویش های مردمی اتفاقات خوبی برای محیط زیست رقم می زنند
وی با اشاره به اینكه پویش های محیط زیستی مردم را درگیر می كنند و حساسیت را بیشتر می كنند، آگاهی بخشی می كنند و آموزش می دهند، خاطرنشان كرد: در این بین اتفاقات خوبی برای حفظ و ارتقای پوشش گیاهی و جنگل ها می افتد.

«جنگلانه» گستره وسیعی را در بر گرفت و مردم را نسبت به حفظ جنگل ها حساس و آگاه كرد
این كارشناس و فعال حوزه محیط زیست كشور با اشاره به اینكه پویش «جنگلانه» از ابتدا با سرعت پایین شروع شد اما امسال با سرعت خیلی خوب و با گستره وسیعی كه در بر گرفته به پیش می رود و توانسته است مشاركت مردم را جذب نماید، اضافه كرد: با فعالیت این پویش ها، اتفاقات خوبی در حوزه كنش گری اجتماعی و فعالیت زیست محیطی رخ داده است؛ مردم حساس شده اند، آشنا شده اند و تجربه كرده اند.
دریكوند با تاكید بر اینكه طرح «جنگلانه»، پویش «سه شنبه های بدون خودرو» و دیگر طرح های مشابه آن به دنبال این است كه مردم را نسبت به حفظ محیط زیست دغدغه مند كند و حساسیت ها را افزایش دهد، اضافه كرد: خیلی از مردم ما علاقمندان به محیط زیست و دوست داران ایران هستند و به پویش ها می پیوندند و كمك می كنند و در احیاء و حفظ جنگل ها تلاش می كنند.

وی خاطرنشان كرد: تمركز ما در این پویش ها به اشتراك گذاشتن فعالیت های مدنی و اجتماعی برای حفظ محیط زیست است و هر كدام از این طرح ها یك كلاس است كه آگاهی و دانش به مردم می دهد.
«داریار» از قلب زاگرس كار خویش را شروع كرد
این كارشناس و فعال حوزه محیط زیست كشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شروع به كار پویش «داریار» اظهار داشت: در امتداد طرح جنگلانه و طرح های مشابه آن، پویش محیط زیستی «داریار» امسال كار خویش را شروع كرده است؛ این پویش مردمی از لرستان و از قلب زاگرس كار خویش را با هدف تقویت فعالیت های اجتماعی برای حفظ درختان بومی منطقه زاگرس آغاز كرده است.
درختان را نمی سوزانیم، نمی شكنیم و نمی بُریم؛ در عوض سالانه ده بذر یا نهال بلوط می كاریم
دریكوند با اشاره به اینكه «داریار» واژه ای لری به معنای یار و یاور درخت است، خاطرنشان كرد: داریار تلاش می كند با شعار «درختان را نمی سوزانیم، نمی شكنیم و نمی بُریم؛ در عوض سالانه ده بذر یا نهال بلوط می كاریم» به حفظ و احیای جنگل ها كمك نماید.
وی با تاكید بر اینكه در اجرای پویش مردمی «داریار» ۱۲ نشست ماهیانه در لرستان برگزار می شود، اضافه كرد: سخنرانی تخصصی توسط چهره های شاخص محیط زیستی، نشست های مشترك و كارگاه آموزشی برای علاقمندان از برنامه های این پویش مردمی است.
این كارشناس و فعال حوزه محیط زیست كشور تصریح كرد: مردم می توانند این پویش مردمی را با #داریار در فضای مجازی دنبال كنند و با پیگیری شعار این پویش گامی در جهت حفظ طبیعت و محیط زیست بردارند.
بلوط فرزند من است و من هم از بلوط
بر اساس این گزارش، پویش مردمی «داریار» در مدت زمان كم فعالیت خود توانسته است اقدامات مثبتی را در عرصه حفاظت از جنگل های زاگرس و ترویج كاشت درختان بومی، رقم بزند؛ حالا پدر بلوط ایران هم با پیوستن به این پویش مردمی در پیامی گفته است «زاده زاگرسم و سرباز جنگل، بلوط فرزند من است و من هم از بلوط».

همچنین معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان هم در پیامی به پویش مردمی «داریار» گفته است: «حفظ، نگهداری و احیای جنگل ها و درختان با ارزش زاگرس ضامن ادامه حیات در این اكوسیستم منحصر به فرد است. ساكنین زاگرس سال ها در دامان آن زندگی كرده اند و به آن وابسته اند. فرزندان زاگرس برای حفظش از هیچ كوششی فروگذار نخواهند كرد. زاگرس با فرزندانش رو به پیشرفت خواهد بود».

1397/10/29
15:34:19
5.0 / 5
4762
تگهای خبر: آب , خودرو , دولت , محیط زیست
این پست نت واش را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب نت واش
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
نت واش : کارواش اینترنتی

نت واش

کارواش در محل

کارواش netwash.ir - تمام حقوق سایت نت واش محفوظ است