معرفی ۶ ایده استارتاپی تجارت الكترونیكی در حضور سرمایه گذاران

معرفی ۶ ایده استارتاپی تجارت الكترونیكی در حضور سرمایه گذاران به گزارش نت واش ۶ شركت استارتاپی ایده های خویش را در حوزه های تجارت الكترونیكی در حضور سرمایه گذاران عرضه كردند.


به گزارش نت واش به نقل از ایسنا، با برگزاری رویداد جذب سرمایه گذاری برای استارتاپ های حوزه های IT و ICT از جانب صندوق نوآوری و شکوفایی، ۶ استارتاپ ایده های خویش را برای جذب سرمایه عرضه کردند.
ایده های این استارتاپ ها به این شرح است:
ایده سامانه جامع مدیریت پسماند:
عدم تفکیک زباله از منزل، وجود کودکان کار و آلوده بودن ۳۰ درصد پسماندها به شیرابه از چالش های زباله ها هستند، در این راستا یکی از استارتاپ های مستقر در ناحیه نوآوری شریف سامانه ای برای تفکیک زباله از مبدا را پیاده سازی کرده است که در تعامل با پیمانکاران هر شهر در این عرصه اقدام می شود.
سرمایه مورد نیاز برای پیاده سازی این طرح ۱.۶میلیارد تومان درخواست شده است.
پایش ماهواره ای اراضی کشاورزی
فعالیتهای کشاورزی فعلی زمان بر، پرهزینه و با دقت پایین انجام می شود و چاره ای که برای این امر عرضه شد، استفاده از تصاویر ماهواره ای جهت بررسی چالش های موجود در زمین های زراعی است که بر مبنای آن گزارشی از مشکلات موجود در اراضی در اختیار کشاورزان قرار داده می شود.
محققان این استارتاپ هم اکنون این پلت فرم را پیاده سازی کردند و اعضای این استارتاپ معتقدند با توسعه آن در سال پنجم به سوددهی خواهد رسید.
سامانه هوشمند یادآوری زمان مصرف دارو
یکی از چالش های موجود، فراموش شدن زمان مصرف دارو است که به دلایلی چون فراموشی، مشغله زیاد، کهولت سن و تعداد زیاد دارو رخ می دهد. برای رفع این چالش یکی از استارتاپ های مستقر در یزد سامانه هوشمند یادآوری زمان مصرف دارو را عرضه نموده است.
هدف این استارتاپ تبدیل شدن به موثرترین هلدینگ سلامت در کشور است.
پیاده سازی سامانه ای برای تحلیل داده
یکی از چالش های موجود در حوزه های پژوهشی عدم دسترسی و پردازش داده ها از جانب پژوهشگران است که یکی از تیم های استارتاپی سامانه ای برای تحلیل داده ها و مدل سازی عرضه کرده است.
تجمیع ابزارها در یک داشبورد، امکان قرار دادن واسط های پردازشی در نرم افزارهای مختلف و هزینه مناسب از مزایای این سامانه به حساب می آید.
مشتریان این سامانه پژوهشگران، مراکز پژوهشی و شرکت های نرم افزاری هستند.
نرم افزار دیجیتال خدمات پزشکی
عدم دسترسی عادلانه به خدمات سلامت، عدم استفاده از ظرفیت توریسم سلامت و عدم تمرکز بر روی کلان داده های دارویی از چالش های حوزه سلامت است و برای رفع این چالش از جانب یکی از استارتاپ ها اپلیکیشن دیجیتال خدمات پزشکی پیاده سازی شده است. این نرم افزار قابلیت نصب بر روی گوشیهای هوشمند را دارد.
یکپارچه و جامع بودن، تمرکز بر بازار خارجی، دارای نسخه عربی و انگلیسی و دارای مجوز وزارت بهداشت از مزایای رقابتی این طرح به حساب می آید. این طرح تابحال در ۵۰ مطب پیاده سازی شده است.
در تفاهم نامه ای که با دانشگاه علوم پزشکی تهران منعقد شد، برای بیمارستان روزبه مقرر است ارتباط تصویری میان ایرانی ها مقیم خارج با پزشکان برقرار شود.
تجارت الکترونیک
یکی از تیم های استارتاپی سامانه ای را برای مدیریت سازمان ها با استفاده از سیستم چهره عرضه کرد.
به گزارش نت واش به نقل از ایسنا، چهارمین رویداد جذب سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در روز ۳۰ تیرماه در حوزه اینترنت اشیا (IOT) برگزار می شود.




منبع:

1399/04/09
13:36:44
5.0 / 5
2958
تگهای خبر: ابزار , بازار , برق , بهداشت
این پست نت واش را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب نت واش
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
نت واش : کارواش اینترنتی

نت واش

کارواش در محل

کارواش netwash.ir - تمام حقوق سایت نت واش محفوظ است