به گزارش نت واش به نقل از ایسنا، جمشید گلپور امروز ۲۷ آبان ماه در كارگاه آموزشی مبارزه با تروریسم و تامین مالی تروریسم در سنندج، با اشاره به اینكه پولشویی به درآمدهای خلافی كه مسیر قانونی را در اقتصاد پیدا كرده اند اطلاق می گردد اظهار نمود: باید با این پدیده با جدیت مبارزه شود.
وی با اشاره به اینكه پولشویی فضای كسب و كار را ناامن می كند و بر همین اساس، اصناف در جهت مبارزه با آن باید با حساسیت تمام مشاهدات غیرمعقول را در معاملات بزرگ گزارش كنند اضافه كرد: اصناف به منظور جلوگیری از پولشویی در اولین مرحله باید مبارزه جدی خویش را با این پدیده آغاز كنند.
مشاور معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت اعلام نمود: در مبارزه با پولشویی باید مسیرها را برای سوءاستفاده پولشویان بسته و عرصه را تنگ كنیم.
وی با تاكید بر اینكه باید بخش خصوصی وارد عرصه مبازره با پولشویی شود بیان كرد: تابحال مبارزه با پولشویی در كشور مغفول مانده است و باید از یك جایی این مورد آغاز و شفافیت تولید شود.
گلپور با اشاره به بعضی از جرائمی كه در كشور به پولشویی منتهی می شود، مطرح كرد: پولشویی از جرائمی است كه با جدیت بیشتری با آن برخورد شده و این مورد باعث جلوگیری از پولدار شدن یك شبه و فرار مالیاتی می گردد.
وی اضافه كرد: قاچاق مواد مخدر، قاچاق سوخت، قاچاق كالا و ارز، رشوه، اختلاس و مشروبات الكلی از جمله جرائمی است كه منجر به پولشویی می گردد.
مشاور معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه به اهداف این كارگاه آموزشی اشاره كرد و اظهار داشت: صنوف مشمول این طرح شامل مشاورین املاك، نمایشگاه های اتومبیل، طلا و جواهر، سنگ های قیمتی و فرش دستباف بوده و قصد داریم با اطلاع رسانی به صنوف، مسیر متخلفان پولشویی را تنگ كرده كه آنها حداقل در حوزه اصناف به هدف خود نرسند.
وی خاطرنشان كرد: با عنایت به گزارش نظارت های بخش های مالی شامل بانك ها و موسسات مالی كشور، متخلفین پولشویی با شگردهای جدید به سمت بخش های غیرمالی كه اصناف هستند روی آورده اند و ما اگر بتوانیم این بخش را برای آنان ناامن كنیم دیگر جایی برای تخلفات پولشویی در سطح كشور باقی نخواهد ماند.