مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان:

بنیاد بدنبال راهکارهای اجرائی فراتر از پژوهش صرف در علوم انسانی و اجتماعی است

بنیاد بدنبال راهکارهای اجرائی فراتر از پژوهش صرف در علوم انسانی و اجتماعی است به گزارش نت واش، مشاور رییس بنیاد ملی نخبگان اشاره کرد: بنیاد بدنبال راهکارهای اجرائی فراتر از پژوهش صرف در علوم انسانی و اجتماعی است.


به گزارش نت واش به نقل از ایسنا، سید حسن حسینی، دبیر شورای نخبگان بنیاد ملی نخبگان در دومین نشست «بحران ناکارآمدی علوم انسانی» که با حضور جمعی از اساتید و محققان حوزه علوم انسانی و اجتماعی در دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید، ضمن تقدیر از حضور اساتید و محققان حوزه علوم انسانی و اجتماعی با اشاره به برگزاری اولین نشست در مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران، هدف از این سلسله نشست ها را دستیابی به راهکارهای اجرائی، به جهت پیشرفت نقش علوم انسانی در حکمرانی و حل مسایل اجتماعی کشور مطرح کرد.
وی اظهار داشت: نشست سوم و پایانی با حضور معاون رییس جمهور برگزار می شود که در آن نشست پیشنهادهای مشخصی درباب بحران ناکارآمدی علوم انسانی و اجتماعی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
دبیر شورای نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اشاره به اجماع نسبی در نشست نخست، بر اساس قرار نداشتن علوم انسانی و اجتماعی در جایگاه مناسب خود در ساختار حکمرانی کشور، اضافه کرد: برخی معتقدند که اساساً مفهومی به نام «ناکارآمدی» در این زمینه بی معناست، اما خیلی از استادان اذعان داشته اند که علوم انسانی در ایران نتوانسته نقش مؤثری در حل معضلات انسانی، اجتماعی، سیاسی، و فرهنگی ایفا کند.
وی ادامه داد: پیشنهادهایی که فقط در قالب چاپ کتاب یا مقالات پژوهشی باشند، ماموریت بنیاد را محقق نکرده و جذابیتی برای پیگیری نخواهند داشت و از حاضران تقاضا داریم با فرض اختیار کامل در تصمیم سازی برای بنیاد، راهکارهایی مشخص و اجرائی برای توسعه علوم انسانی و اجتماعی عرضه کنند.
مشاور رییس بنیاد ملی نخبگان در ادامه دو ماموریت اصلی بنیاد ملی نخبگان را «حمایت هدفمند از نخبگان»، از دانشجویان تا اساتید برجسته در بخش های مختلف و «شبکه سازی علمی در عرصه های تخصصی» همچون علوم انسانی و اجتماعی، بمنظور ایجاد گفتمان و همکاریهای مؤثر میان صاحب نظران برشمرد.
حسینی با تکیه بر این که حمایت های بنیاد با وجود انتقادهایی مانند تشبیه آن به نهادهای حمایتی، بازهم یک ضرورت تلقی می شود، اظهار داشت: بودجه بنیاد محدود است، اما تلاش می شود این منابع در راه توانمندسازی نخبگان و توسعه شبکه های علمی استفاده گردد.
به نقل از بنیاد ملی نخبگان، ایشان سپس از حاضران خواست تا به دو پرسش اصلی نشست، «عوامل بروز بحران ناکارآمدی علوم انسانی چیست؟» و «در صورت داشتن اختیار تصمیم گیری در بنیاد، چه اقداماتی برای پیشرفت نقش علوم انسانی و اجتماعی در حکمرانی پیشنهاد می شود؟» پاسخ دهند.




منبع:

1404/02/07
13:30:43
5.0 / 5
230
تگهای خبر: بحران , بودجه , صنعت
این پست نت واش را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب نت واش
نظرتان درباره ی این مطلب نت واش
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
نت واش : کارواش اینترنتی

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

نت واش

کارواش در محل - نت واش: تمیزی خودرو در کمترین زمان ، آسودگی خاطر در هر مکان

کارواش netwash.ir - تمام حقوق سایت نت واش محفوظ است