به گزارش نت واش به نقل از ایسنا، اصغر ریاضتی امروز در نشستی با بیان این كه هیچ كدام از طرح ها و پروژه های فاضلاب اقتصادی نیست، اظهار كرد: طرح های فاضلاب بیشتر در بعد بهداشت و سلامت جامعه و همچنین افزایش ظرفیت های دسترسی به منابع آبی و بازچرخانی آب مورد اهمیت است.
به گفته وی، طرح های فاضلاب تهران تا افق ۱۴۱۰ باید تكمیل شود و اكنون نیز از مجموع یك میلیون و ۵۰ هزار انشعابی كه باید در افق ۱۴۱۰ در تهران نصب شود تاكنون ۵۶۰ هزار انشعاب نصب شده است.
همچنین عباسعلی مصرزاده - معاون بهره برداری شركت فاضلاب تهران – با بیان این كه در افق ۱۴۱۰ باید ۸۵۰ میلیون مترمكعب در سال كه برابر با ۲۷ مترمكعب در سال است پساب تصفیه شده تحویل كاربری های مختلف داده شود، گفت: در حال حاضر ۲۸۰ میلیون مترمكعب در سال پساب تصفیه شده فاضلاب با تاسیسات با مدار بهره برداری فاضلاب تهران به كاربردهای مختلف تحویل داده می شود.
وی با بیان این كه پیشرفت كار در این قسمت حدود ۳۰ درصد است، اظهار كرد: به دلیل عدم اطلاع رسانی هنوز بسیاری از مردم به اهمیت این مساله پی نبرده اند، لذا این موضوع موجب شده تا بسیاری از مردم نسبت به اتصال منزل خود به شبكه فاضلاب تمایل نداشته باشند.
مصرزاده - معاون بهره برداری شركت فاضلاب تهران - با اشاره به اهمیت انجام این مساله، گفت: اتصال منازل به شبكه جمع آوری فاضلاب در راستای حفظ سلامت و بهداشت خود مردم است به همین دلیل لازم است كه برای این مساله اطلاع رسانی بیشتری صورت گیرد.